Alt i dækservice Aabenraa

Har du bil, kender du sandsynligvis allerede til de kvaler, som ofte følger med denne form for køretøj. Bilen har en stor mængde totalomkostninger. Bilen skal regelmæssigt vedligeholdes. Når bilen ikke vil starte, er det ofte nødvendigt at hyre en professionel til at fikse problemet. Og du skal dertil sørge for, at bilens dæk altid er i god stand.

Den dårlige nyhed er, at det nok aldrig kommer til at være helt nemt at være bilejer. Den gode nyhed er, at det i dag er ganske let at få hjælp til alt, der vedrører din bil.

Om SkiftLet

Tom Jessen er manden bag SkiftLet, og han har mere end 20 års erfaring inden for dækbranchen.

SkiftLet holder til i Aabenraa, og virksomheden har længe været den foretrukne dækservice for bilejere i både Aabenraa og resten af Sønderjylland. SkiftLets fokusområder er service, bekvemmelighed og fleksibilitet, og SkiftLet har i alt fire specialeområder.

Først og fremmest står SkiftLet klar til at hjælpe dig med hjulskift på din bil. Og når du skal have nye smarte dæk, behøver du ikke at bekymre dig om at få transporteret dit køretøj hen til virksomhedens værksted. SkiftLet kommer nemlig til dig. Det samme gælder, når hjulene skal skiftes, eller når du punkterer.

Er uheldet ude, rykker vi akut, så du hurtigst muligt kan komme videre med din bil. Hvis du ligger inde med ekstra udstyr, som optager for meget plads i hjemmet, kan du også benytte SkiftLet til opbevaring af både dæk og hjul.

Spar dig for dækbesværet

Når der er problemer med køretøjet, kan det ofte virke nærliggende selv at forsøge sig med at løse løse problemet. Men hvorfor bruge tid og energi på at skifte dæk, når en professionel nemt og hurtigt kan klare besværet for dig?