Beskyt din mobil med de rette telefoncovers

Da mobilen kom ud og alle begyndte at ringe og SMS’e var det meget udbredt at have et telefoncover. Det var udelukkende en æstetisk ting. For mange år siden da man begyndte at have mobil brugte man udelukkende telefoncovers af æstetiske årsager. Man købte dem så det så pænt ud når man stod med sin mobil. I dag er det anderledes. For nu tænker man langt mere på funktionalitet end tidligere. Man tænker på, at mobilen skal holde og det er noget man kan gøre med telefoncovers. Der findes mange forskellige og en af typerne man kan bruge er for eksempel TPU covers. Derudover finder du også flip-covers, og udover det er der også mange andre covers.

Æstetik og funktionalitet kan sagtens mødes i et telefoncover

Mange tænker, at hvis noget skal være meget praktisk og funktionelt, så er det ikke muligt, at det samtidig er pænt. Det er dog ikke rigtigt for de to ting kan sagtens gælde samtidig. For eksempel er det ikke svært at finde et telefoncover der er holdbart. De fleste flip covers er for eksempel yderst holdbare. Det er de fordi, at du har en hel flipside, som du kan tage over skærmen. På den måde er skærmen så godt beskyttet, som du kan forestille dig. Der er mange, der i lang tid har sværget til netop denne type af cover. Får du selv sådan et cover i hænderne vil du vide hvorfor. Det er meget tydeligt hvordan mobilen beskyttes og du får næsten lyst til at kaste lidt med din mobil bare for at se hvor meget den kan holde til.

 

Dog er det ikke kun de praktiske aspekter, som du kan nyde ved dit flip cover og din mobil. Du kan nemlig også nyde, at det ser rigtig pænt ud. Det er naturligvis meget afhængigt af hvilken type cover du vælger, da de svinger meget i hvor smukke de er. Du kan for eksempel vælge et telefoncover, som er rødt i en skinnende farve. Det er meget unikt og det er der stor set ikke andre der har. Således kan du have din mobil liggende på bordet uden andre prøver at tage den. Udover at vælge et godt telefoncover til din mobil er der også andre ting du kan gøre for at beskytte den. Du kan nemlig overveje at købe beskyttelsesglas. Det er et tyndt lag glas, som du sætter oven på skærmen. Det er med til at beskytte din mobil rigtig meget og sammen med et godt telefoncover kan din mobil klare det hele.

Et TPU cover er både fleksibelt og stærkt

Der kommer flere og flere forskellige materialer på markedet og mange af dem er helt nye og aldrig set før. Blandt andet gælder det TPU, som er noget man ofte ser på covers. Det er et materiale, som er meget fleksibelt. Du kan faktisk bevæge det med fingrene uden det går i stykker. Det meget overraskende er så, at det er meget stærkt. Det får du at se når du bruger det som et telefoncover. For så kan du tabe din mobil uden der sker noget. Gode og billige TPU covers er noget, som du kan finde i de fleste forhandlere af telefoncovers.

 

Meget ofte er TPU telefoncovers lavet i et meget blødt og anonymt design. De gør altså ikke så meget væsen af sig. Ikke desto mindre vil man dog ofte lægge mærke til dit telefoncover, hvis det er lavet af TPU. Det vil især ske hvis du vælger at have et cover i en særlig markant farve. Et telefoncover i pink eller lilla vil for eksempel være noget, som de fleste lægger mærke til.