Få repareret din Iphone 7 Plus i Århus

I dag er det de færreste, der kan undvære deres mobil.

I dag bruger vi vores mobil til mange ting. Vi tjekker fx vores e-mail på den, læser nyheder, hører musik, ser streamningstjenester, tjekker vores sociale medier og selvfølgelige sms’er og ringer.

Vi er gået hen og er blevet mere og mere afhængige af vores mobil. Derfor er det også vigtigt, at vores mobil fungerer.

En mobil, der har indtaget danskernes hjerte

En af de mobiler, der har indtaget mange danskers hjerte, det er en Iphone 7 Plus. Den er blandt andet god til at høre musik på eller at se streamningstjenester på den på grund af dens gode højtalere.

De fleste har prøvet, at ens mobil går i stykker. Det kan være, at du kommer til at tabe den, så skærmen går i stykker, det kan være at en af knapperne ikke længere fungerer, eller at den ikke holder strøm særlig længe af gangen.

Walk-in service i Århus

Hvis uheldet er ude, og at der er noget galt med din Iphone 7 Plus, så kan det godt gå at ofre lidt penge på at få den lavet. Det dyreste at få lavet på en Iphone 7 Plus, det er at få en ny skærm. Men at få sat en ny skærm på er trods alt billigere end at skulle ud og købe en ny.

Hvis du ikke selv har prøvet at give dig i kast med at reparere en Iphone, så er der heldigvis hjælp at hente.

Hos https://www.teledoktoren.dk/iphone-7-plus/ i Århus, tilbyder de Walk-in service. Det vil sige, at du ikke behøver at booke en tid til en reparation.

De foretager reparationen af din Iphone 7 Plus, mens du sidder og venter eller imens, at du foretager andre ærinder.

Beskyt din skærm med et panserglas

Skærmen er som sagt det dyreste at få udskiftet, men hvis uheldet er ude, og din skærm er gået i stykker, så kan du samtidig med, at du er inde i Teledoktoren i Århus få dem til at sætte et panserglas på din skærm.

Et panserglas er et stærkt stykke glas, der sættes udenpå skærmen. Der skal meget til for at slå et panserglas i stykker. Hvis panserglasset går i stykker, så kan man nemt tage det af og eventuelt sætte et nyt på.

Et panserglas er noget billigere end at få skiftet en skærm.

Du kan også beskytte din mobil ved at bruge et cover.