Gør noget ekstra ud af dig selv med pæne negle

Det er intet, der kan løfte dit udseende, som flotte og velplejede negle. Hvis du derfor trænger til at gøre noget ekstra ud af dig selv, kan du med fordel overveje en forskønnelse af din negl.

Du har mulighed for at vælge blandt flere behandlinger. Hvis du selv har en negl, der ikke er særlig stærk eller lang, kan du vælge at få lavet en gelébehandling. Her bliver din negl både forstærket og forlænget.

Hvis du selv har en pæn og naturlig negl, kan du i stedet vælge at få den lakeret med Gellak. Det giver et utroligt flot og holdbart resultat. Læs mere om, hvordan du kan få vejplejede negle her.

Derfor skal du vælge Gellak

Når du gerne vil pynte din negl, er Gellak en fantastisk løsning. Det er en kombination af både gelé og neglelak. Tilsammen giver det en lak, der beskytter din naturlige negl og holder i mindst 14 dage. Hvis du altså overholder de anvisninger, som du har fået af din skønhedstekniker.

Lakken bliver fremstillet i alle tænkelige farver. Derfor har du også mulighed for at vælge netop den farve, som du helst vil have. Hvis du gerne vil have et flot mønster eller et specielt design, kan din skønhedstekniker hjælpe dig med dette.

Giv dig selv lange og stærke negle

Hvis din egen negl ikke er så stærk eller lang, kan du vælge at få en gelébehandling. Her bliver der lagt gelé oven på din egen negl, så den bliver forstærket og forlænget. Når først gelen er lagt, har du mulighed for selv at bestemme, hvilken form og længde din negl skal have.

Gelé vil typisk holde i op til 3 uger. Derefter er det nødvendigt, at der bliver lagt et nyt lag gelé, hvis du gerne vil have negl, der stadig fremstår pæn og ensartet.

Du har naturligvis også mulighed for at forskønne din negl yderligere med Gellak, når først gelébehandlingen er slut. På den måde kan du få præcis den slags negl, som du går og drømmer om.