Her kan du se de nyeste trailere fra Netflix

Hører man om en ny film eller serie vil man hurtigt ønske at finde ud af om det er noget man gider at bruge tid på. Ofte stoler man på sine venner hvis de kommer med anbefalinger. Det vil sige, at hvis en ven kommer og siger, at der er en særlig film eller serie man skal se så vil man gøre det. Meget ofte vil man dog lige have brug for at vide bare en lille smule om den pågældende film eller serie. Det kan man blandt andet gøre ved at gå ind på sitet Moreflix. Her er der information og trailere for film. Det gør, ta du hurtigt får et godt overblik. Der vil ikke gå lang tid fra, at du har åbnet https://moreflix.dk/ til at du ved, hvorvidt der er tale om en serie eller film du ønsker at se i Netflix.

Sådan kan du vurdere en film ud fra en trailer på Moreflix

Alle har dog oplevet den situation, at man har set en trailer, som man var vild med. Den var spændende og lod til at vidne om et yderst godt plot. Her kan man dog godt blive skuffet hvis filmen slet ikke lever op til hvad man havde regnet med. Er det tilfældet kan man formentligt bruge nogle råd. I det følgende kan du læse om nogle af de råd, som du bør overveje når du skal vurdere, hvorvidt en film eller serie er god ud fra en trailer. Kig på følgende ting når du ser en trailer og du finder ud af om filmen du kan se på Netflix er god eller ej.

 

  • Giver traileren dig et tydeligt billede af plottet
  • Er der nogle af dine yndlingsskuespillere med?
  • Er traileren inden for en genre du kan lide?
  • Er traileren til at forstå eller meget forvirrende?
  • Er der smukke billeder i traileren?

 

Når du ser en trailer på Moreflix kan du have ovenstående spøgsmål i hovedet. Dem kan du så stille dig selv. Ved at stille dig selv disse spørgsmål kan det blive nemmere for dig at overveje, hvorvidt du bør se filmen eller ej.

Kig på traileren som en teaser for en Netflix film

Når du har set en trailer bør det fungere som en teaser. Det vil sige, at du umiddelbart efter at have set traileren bør have lyst til at se serien eller filmen. Hvis ikke du kan bruge en trailer fra Moreflix til at få lyst til at se en film eller serie, har traileren fejlet. Det behøver ikke at betyde, at filmen er dårlig. Der er dog stor sandsynlighed for, at den ikke er meget god.

 

Noget du altid kan kigge på når du vurderer hvorvidt en trailer fra en Netflix serie eller film er god er, hvorvidt du sidder tilbage med en god idé om hvad filmen handler om. For hvis ikke du har forstået det ud fra traileren bør du slet ikke se filmen eller serien.