Kalvø Steak

Kalvø er en stor ø, der er 17 hektar. Øen er i nærheden af Aabenraa og Haderslev. Øen er en del af Aabenraa kommune. En ø med masser af smuk natur. Hvis du er til natur på den gode og barske måde, så må du tage et kig forbi Kalvø Badehotel. Således kan du både nyde enten en kold morgen dykker eller en lun morgen dykker – alt afhængig af årstiden. Når du endelig er her, kan du ligeså godt spise kalvø steak. Når man er på ferie eller forlænget weekend ophold, kan man ligeså godt passe godt på sig selv og fylde maven med lækkert mad. Her får du en steak tilberedt at friske råvarer. Der gås på ingen måder på kompromis med kvaliteten.

Der er så meget liv på Kalvø. Alt fra fuglelivet, krabberne i vandkanten, stenørkenen og sejlbådenes master. Det er området for dig, der elsker naturen med dens varme sol og dens barske vind. Det er et ø for dig der godt kan lide at være ude med naturen og dig der gerne vil give det videre til dine børn. Her på Kalvø Badehotel bliver alt tilberedt for bunden – med de bedste råvarer. Alt fra de lækre kager, morgenbrødet, den røgede fisk, saucen til isen. Der tages udgangspunkt i de friske lokale råvarer. Kalvø Steak er klart besøget værd.

 

Tag dit firma med

Tag dit firma med til en anderledes weekend ophold. Slap af sammen og lad på til de kommende arbejdsuger. Mærk naturen og slip al dit stress ud. Det er vigtigt at du også husker at slappe af og hviler i hele din krop. Din hjerne har også brug for andet end at arbejde – frisk luft, en gåtur ved vandet eller en lille vandretur i skoven. Der er mange muligheder – kom glad.