Slip for stresset med papir og kuglepen og få digitalt bogholderi

I dag er det hele flyttet på nettet – ja der er nærmest flere mennesker på nettet end i den virkelige verden. Og én af de ting, som, måske meget overraskende, er flyttet ind i cyberspace, er bogføringen.

Og der er faktisk mange grunde til, at man skal have en digital bogholder. De er faktisk så mange, at det kan være svært at tælle dem. Nedenfor kan du finde 4 bud på, hvorfor digital bogføring er noget, som du og din virksomhed bør overveje.

Ikke flere kvitteringer!

Kvitteringer kan være noget af det mest stressende, når man skal lave regnskab som iværksætter. For kvitteringer bliver krøllede, de bliver våde og blækket vasker væk, og så bliver de også væk!

Heldigvis er der løsninger at finde, når det kommer til digital bogføring. For med hjælp fra en bogholder på dette punkt, så kan du få et system, hvor kvitteringer bare kan gemmes med et enkelt billede, hvorfra de så uploades, så de let kan indlemmes i regnskabet.

Ja, nogle af disse metoder er så smarte, at de kan genkende de rigtige beløb på kvitteringen ved hjælp af kunstig intelligens. Uanset hvad, så er det populært og udbydere såsom tilbyder netop denne service https://www.sandgravsolutions.dk/.

Du er altid up-to-date

Det, der ofte sker med bogholderiet er, at man ikke lige får det gjort så tit, som man burde. Men som iværksætter har du jo selvfølgelig styr på alle tallene alligevel.

Og så alligevel ikke. For i en virksomhed, især en virksomhed i vækst, så er der så mange variabler, der hele tiden ændrer sig, at det kan være svært at følge med – netop derfor har man ofte en dedikeret bogholder.

Men en dedikeret digital bogholder, så bliver det lettere end nogensinde. Tallene bliver opdateret, så snart du sætter dem ind, valutakurser udregnes efter den aktuelle kurs og grafer og visualiseringer kommer ved et enkelt tryk på en knap.

Professionelle fakturaer med det samme

En anden ting, som tit kan være irriterende er, at man skal skrive fakturaer. De skal sættes op, og så virker layoutet lige pludseligt ikke, og man kan ikke finde de rigtige dokumenter. Listen af mulige problemer er lang.

Heldigvis kan digital bogføring også hjælper her. Ved at tage dette i brug, så er der nemlig flere udbydere, som giver dig smukke og professionelle skabeloner, som passer perfekt til fakturaer.

Og faktisk kan det blive endnu lettere. Mange af disse skabeloner har simpelthen felter, hvor du bare taster de tal, der allerede er blevet udregnet ind – så bliver det rigtigt nemt!

Spar tiden – og energien

Det at køre en virksomhed er hårdt, og der er en grund til, at det ikke er alle, som gør det. Men de der gør, kan høste frugterne, og med en digital bogholder, så bliver det endnu nemmere.

For i stedet for, at du skal bruge lørdag aften på at sidde foroverbøjet over dokumenterne på skrivebordet, så kunne du bruge den tid sammen med familie og venner. Når den digitale bogføring udregner tallene selv, og med de rigtige rater, så kan du spare tiden.

Og når du ikke skal bruge tid på krøllede kvitteringer og uklare timesedler fra medarbejderne, så er der altså mere tid til at kræse om kæresten derhjemme.

Vigtigt er det nemlig at have tid til andre ting. Livet kan ikke kun være forretning, for der skal også en smule nydelse til. Med lidt hjælp fra den digitale bogføring, så kan du få noget af din energi tilbage. Og når du så møder på arbejdet mandag morgen, så bliver det med ny energi!