Altid lækkert danskvand til at slukke tørsten

Børnene havde plaget længe om at få en af de der ’tryllemaskiner’, som de havde set på fjernsyn. Med ’tryllemaskiner’ mener de reklamen, hvor et barn fortæller, at deres mor kan lave magi, fordi hun kan trylle vand om til sodavand.

Kim og jeg er begge ret glad for danskvand, og bruger også mange penge på sodavand til både os og børnene. Selvom vi normalt er ret gode til at sige nej, når vores børn plager, når de har set en ny reklame – så kunne vi faktisk godt se fidusen i at anskaffe os en Co2 patron.

Spar penge og tid

Vi blev hurtigt enige om, at vi sparede mange kedelige ture ned til brugsen efter sodavand og danskvand, hvis vi anskaffede os en co2 patron. Det er bare ikke helt det samme, at se en god film uden noget godt til ganen, så det sker ret tit, at der bliver slået sten, saks, papir om hvem der skal rende efter drikkevarer til fredagsfilmen.

Og så var der jo også de mange penge. Vi giver typisk næsten tyve kroner hver gang vi skal købe en to liters sodavand, og sådan en får hurtigt ben og gå på i en familie på fem, og så kan man ligeså godt købe to ad gangen. Kim og jeg snakkede frem og tilbage mange gange, og blev enige om, at det nok godt kunne være en god investering at købe en co2 patron.

Gode priser hos Watertrade

Vi søgte vidt og bredt på nettet for at finde det helt rigtige sted, vi kunne købe co2 patroner. Det var vigtigt for os, at der var god kundeservice og gode priser. Vi endte med at vælge watertrade.dk, da de havde gode anmeldelser og gode produkter til fine penge.

Vi endte faktisk med at også købe et vandfilter til vandhanen med, da vi kunne læse os frem til, at vandet herhjemme ikke er 100% rent, og der kan være spor af skadelige stoffer i vandet. Vi fik, hvad vi bestilte, allerede den efterfølgende hverdag, så vi var mere end tilfredse med at købe fra Watertrade.

Ekstra hygge til familieaftenerne

Børnene blev selvfølgelig ellevilde, da de fandt ud af, vi havde købt den såkaldte ”tryllemaskine”. Vi havde købt forskelligt saftevand, som de kunne blande i den færdige danskvand, så pludselig havde vi mange forskellige sodavand til vores filmaftener. Det var rigtig hyggeligt at lave sodavand sammen, børnene elskede det.

Hvis I mangler en god gave til hele familien, eller til jeres børn, så kan vi virkelig anbefale co2 patroner fra Watergade. Ikke alene er det lækkert at have danskvand ved hånden, når man har lyst til det – det er også super hyggeligt at blande sodavand og hygge med som familie. De varmeste anbefalinger herfra.