Myrer invasion ødelagde vores sommer

Sidste sommer besluttede samtlige myrer i landsdelen at flytte ind hos os. Jeg ville ønske, jeg lavede fis – men de var overalt! Det var så ulækkert og ikke til at holde ud at leve i. Vi lavede ikke andet end at gå rundt og klaske og drukne myrer overalt i vores hjem.

Til sidst kunne jeg simpelthen ikke klare det mere. Det var tydeligvis ikke nok at lave ’søde’ myrefælder og dræbe dem i hobetal – det virkede nærmest som om, at det bare tiltrak endnu flere myrer.

Min mand Henning var først en smule afventende, og mente at problemet nok ville gå i sig selv, når det nu snart begyndte at blive koldere. Som ugerne gik, kunne han godt se, at vi simpelthen ikke kunne vente på at kulden gjorde arbejdet for os. Så vi kontaktede Toxins Skadedyrsservice og bad dem hjælpe os med det samme.

Hurtig lokation af problemet

Efter en hurtig snak omkring problemet med myrerne, tilbød de os en gratis inspektion, hvilket vi var utrolig glade for. En af deres dygtige medarbejdere kom ud og gik straks i gang med at finde ud af, hvor myrerne kom fra.

Vi havde egentlig regnet med, at der var et hul et eller andet sted i murværket, som myrerne kom ind af ude fra haven. Så vi blev ret overrasket, da medarbejderen kom ud fra vores udestue og spurgte os, om vi var klar over, vi havde en fugtskade.

Det viste sig, at noget af vores træværk derude havde fået en fugtskade, og at myrerne havde udnyttet det til at komme ind. Det havde vi ikke regnet med, og det var nok også en af grundene til, at myrerne kunne komme så let ind over sommeren. Havde vi ikke fået professionel hjælp er det ikke sikkert, vi havde fundet den indgang lige med det samme.

Effektiv bekæmpelse af myrerne  

Efter medarbejderen havde fundet ud af, hvor myrerne kom fra, gik han i gang med at få dem fjernet hurtigst muligt. Det var en lettelse.

Der er simpelthen ikke noget værre end at have kryb overalt i sit hjem – og ikke ane hvor de kommer fra, eller hvordan man slipper af med dem.

Vi tog ind til byen og fik handlet lidt ind og fik en is med børnene. Allerede ved hjemkomst, havde han fået vores myrerproblem under kontrol. Det kalder jeg en effektiv behandling!

Glade og tilfredse kunder

Vi er utrolig glade for den behandling og service vi har fået hos Toxins Skadedyrsservice. De rykkede hurtigt ud, fandt kilden til problemet på ingen tid og fik problemet fjernet hurtigere end vi regnede med.

Effektiv bekæmpelse af myrer på ingen tid. Det var ganske enkelt en fornøjelse. Hvis du står og har problemer med insekter eller andre skadedyr, så anbefaler vi dem på det varmeste. De er i hvert fald de første jeg ringer til, hvis jeg ser ulækre dyr i hobetal i vores hjem nogensinde igen!