Hold et stilrent hjem i Århus – helt uden rod

Endelig har du taget beslutningen om at rive teltpløkkerne op og flytte til Århus. Smilets by har meget at byde på, og man kan lynhurtigt blive distraheret af alle de nye indtryk under flytningen. Vil du undgå dette og fokusere på at indrette et flot hjem med personlighed uden at rode det til? Læs vores råd til indretning og renseri i Århus lige her.

Gør Marie Kondo stolt – sorter i dine ting

Du vil næppe være den første til at tænke tanken, men det gør den ikke mindre rigtig: En flytning er den perfekte anledning til at sortere de unødvendige ting fra, der over årerne har hobet sig op i dit hjem. Gør som den effektive, japanske oprydningsguru Marie Kondo og mærk efter med hver af dine genstande. Gør de dig glad? Hvis ikke, så send dem videre i systemet. Giv dem til dine venner eller familie, doner dem – eller sælg dem på et loppemarked efter en tur på renseriet. Og nu, vi er ved renseriet, så skal du huske…

Find et renseri i Århus

Når du har fundet ind til de vigtigste genstande og er ved at være på plads i smilets by, bør du gøre dig selv en tjeneste: Kig dig om efter et godt renseri Århus. Selvom det helt sikkert ligger langt fra dine tanker lige nu, vil du takke dig selv for din rettidige omhu, før du ved af det – for hverken spildeulykker eller uartige dyr og børn er noget, man planlægger. For din egen sindsros skyld er det godt givet ud at få styr på tøjrens i Århus så snart, du flytter til byen – både så du sparer tid, når vinterfrakken har brug for en tur på renseri, og så du kan handle hurtigt, når uheldet er ude.

Læg det tilbage, hvor det kom fra

Før du overhovedet får brug for at sende dine tekstiler til et godt renseri i Århus, kan en anden forholdsregel klart betale sig i det lange løb: Sørg for, at alle genstande i hjemmet har sin faste plads – og læg dem tilbage på den, hver gang, I er færdige med at bruge dem. Ved at huske dette skåner du dine dyrebare tekstiler for unødvendigt slid fra at samle støv i et hjørne eller at ligge i solskin fra et vindue og blive bleget – og så bliver der hurtigt længere imellem turene på renseri i Århus. Du skåner skrøbelige genstande fra en tur på gulvet, når nogen kommer til at rage dem af køkkenbordet, og det ene barns legetøj fra at falde i klørene på det andet med et skænderi til følge. Når puder, tæpper, bamser, måtter og andre tekstiler ikke flyder på gulvet, får de ikke pletter, når du snubler over dem med en varm kop kaffe – og hunden eller katten er heller ikke lige så tilbøjelig til at flå dem i stykker i en vild leg, hvis de ikke ligger for deres fødder. Spar tid og penge, og gem turene for tøjrens eller rensning af andre tekstiler i Århus til særlige lejligheder.