Dette kan du gøre, hvis du er træt af dine rynker

Når man bliver ældre, så er det ganske naturligt, at man begynder at få lidt rynker og linjer. Der er to grunde til, at dette sker. Den første grund skyldes, at ens kollagen produktion sænkes med tiden. Man siger, at det begynder at ske, når man rammer 25, og så bliver det ellers kun ”værre” derfra. Den anden grund til at man får rynker, skyldes, at man laver nogle folder med sit ansigt, når man udtrykker sig, som med tiden kan komme til at give rynker eller linjer. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan beskytte dig selv mod rynkerne med botox i Århus.

Den mest effektive behandling: botox

Hvis du leder efter en behandling, som du bare er sikker på, at der virker, så er der ikke noget bedre end botox. Dette er et middel, som man sprøjter ind i huden med en kanyle, hvorefter man lammer nogle af musklerne i ansigtet. Dette betyder, at der er nogle bevægelser, man ikke længere kan lave, og derfor kan linjerne eller rynkerne ikke ”sætte” sig. Det er dog ikke en virkning, der varer for evigt, så du skal ikke være bange for at fortryde. Det er individuelt, hvor længe en behandling holder, men som udgangspunkt siger man, at det holder 6-12 måneder. Du kan læse mere om botox og andre skønhedsbehandlinger på https://studioa.dk/botox-behandling/.

Solen er hudens fjende

Det kan være, at du elsker at få sol på huden, fordi du føler, at det gør din hud pænere. Det bliver den måske også, når den får lidt kulør, men gennem tiden kan solen have en meget skadende effekt på din hud. Solens stråler er nemlig så kraftige, at de kan gøre din hud mere tynd, og så har rynker og linjer nemmere ved at opstå. Du kan passe på solen ved at bære kasket og solcreme.

Kvit smøgerne

Hvis du har tendens til at ryge, så bør du stoppe for at gøre noget godt for din hud. Nikotin har en meget negativ effekt på vores kollagen, og rygere får også typisk rygerynker omkring munden. Hold dig væk fra smøgerne!