Giv dit barn legetøj fra Bruder i stedet for en gameboy eller en iPad

Det er en digitaliseret verden, vi lever i, hvor mange børn bliver udstyret med mobiltelefoner, gameboys og iPads i en ung alder. Det er ikke længere unormalt at se et 5-årigt barn med øjnene klistret til en iPad-skærm, optaget af en ny spille-App. Vi vænner vores børn til at sjov og leg forbindes med en skærm og et elektronisk apparat. Det er langt sundere for dit barn at lege med ”rigtigt” legetøj og lægge telefonen eller iPad’en væk for en stund. Tag dit barn i hånden og tag ud og køb noget legetøj, og du vil gøre dit barn en kæmpe tjeneste.

 

Sjovt legetøj fra Bruder

Hvis dit barn eksempelvis er rigtig glad for motorkøretøjer, kan du med fordel tage et kig på Bruders udvalg af legetøj. Bruder laver de mest realistiske biler og traktorer, som enhver dreng ville blive ellevild over at få i fødselsdagsgave. Eller er dit barn fascineret af brandbiler? Så køb Bruders naturtro legetøjsbrandbil, og du kan roligt regne med, at dit barn vil blive begejstret. Legetøj fra Bruder og andet legetøj er et meget sundere alternativ til den kendte gameboy eller den populære iPad. Det er vigtigt for et barn at blive stimuleret, men det skal ikke kun ske gennem elektronik. Særligt øjnene kan tage skade af at kigge så meget på en skærm, og som 5-årig eller 10-årig er det lige tideligt nok at få problemer med øjnene. Der sker selvfølgelig ikke noget ved et enkelt spil på iPad’en – det handler om at gøre det med måde.

Gem elektronikken til teenageårene

Dit barn bliver stimuleret langt bedre ved at lege med almindeligt legetøj fremfor elektronik. En ting er, at det bedre for hovedet og øjnene at slippe for skærmen, men det er også godt for barnets udvikling selv at finde på lege. Det er sundt for børnene at opbygge deres legeverdener på baggrund af eksempelvis en legetøjstraktor eller en legetøjsambulance. Lad dit barn dyrke fantasien og gem de elektroniske apparater til teenageårene. Hvis dit barn ikke gider lege med sit legetøj, så er det måske på tide at købe noget nyt. Hvad interesserer dit barn sig for? Er det Barbie, Bratz eller at køre med biler? Er det landbrug og dyr? Bruder legetøj er perfekt til det barn, som interesserer sig for at lege med biler og eksempelvis lege Byggemand Bob med realistiske legebiler.