Gulvafhøvling i Østjylland

Det kan være farligt og dumt at udføre tømmeropgaver og lignende, hvis man ikke har erfaring med brug af maskiner. Og hvis man får en ven til det, bliver det til sort arbejde, som kan koste dyrt i sidste ende. Derfor er det en god idé at hyre professionelle til at klare den type opgaver.

Hvis du befinder dig i Aarhus, Odder eller Randers, kan du med fordel besøge https://www.erik-dalsgaard.dk/ydelser/gulvafslibning/ for at se mere om gulvafhøvling. Hos os er der ikke langt fra det første opkald og vores besøg hos dig.

Forskellige typer slid

Aarhus er en populær by, der indeholder mange gamle huse og bygningsværk, hvor der ofte har boet nogen før dig. Det kan i mange tilfælde godt ses på gulvet, der kan være dybere i nogle områder at gulvet. Det kan være irriterende at gå på, og ser rigtig ofte bare grimt ud.
Men hos os kan vi afhjælpe dette med en gulvafhøvling. Dette er dog kun hvis gulvet er så slidt, at det ikke kan klares udelukkende med en gulvslibning.
Proceduren ved en gulvafhøvling er, at vi starter med at vaske gulvet grundigt og helt ned i rillerne, så det bliver så jævnt så muligt. Derefter går høvlearbejdet i gang, og du skal regne med at sætte nogle dage af til det. Det kan godt svine lidt, men vi sørger selvfølgelig for at rydde op efter os selv.
Derefter kan vi også tilbyde at lakere og oliere dine gulve, så de bliver mere slidstærke og vandafvisende. Og hvis den er helt skidt med dit gamle gulv, kan vi tilmed montere nyt gulv og fejelister. Derudover kan vi selvfølgelig også slibe både gulve, dørtrin og bordplader, hvis dette ønskes.

Vi kan også male

I takt med at boligerne i Aarhus er så gamle, kan de også få brug for en god gang maling på væggene. Her kan vi også være behjælpelige. Vi kan male både loft og vægge samt træværk, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vinduer, døre, facader, trapper og udvendigt træværk kan også få en tur efter ønske og behov.
Det kan også være svært at sætte tapet op, da det kan blive skævt, og man kan risikere at få lufthuller under tapetet, der kan være svære at fjerne. Her kan vi også hjælpe jer, så I får det bedste resultat.
Så book os i dag til vedligeholdelse og renovation. Vi klarer både virksomheden og privaten.