Mange fordele ved flexleasing

Hvis man går og drømmer om en ny bil, er der mange måder at anskaffe sig en bil på. Man kan selvfølgelig købe en helt ny bil. Det er ofte dyrt og vil ofte involvere en form for lån, som man kan ende med at betale af på i mange år. Hvis man stadig gerne vil købe en bil, kan man også gå efter en brugt bil. Hvis man er heldig kan man faktisk få nogle fine forholdsvis nye biler til en fornuftig sum penge. Der er dog også en helt tredje mulighed – leasing. Der findes flere former for leasing. Her kan du læse mere om flexleasing og fordelene ved denne form for leasing.

Hvad er flexleasing egentlig?

Denne leasing type er meget populær, fordi man kan spare penge i forhold til andre former for leasing. Det smarte ved denne form for leasing er, at man sparer penge ved ikke at skulle betale den fulde registreringsafgift. Afgiften bliver først og fremmest delt ud i mange portioner, så du ikke skal betale den store sum penge på en gang. Afgiften bliver således fordelt udover de måneder, hvor du leaser bilen hvilket i praksis kan betyde at du kan slippe for at betale hele afgiften. Se mere her hvis du vil læse mere om flexleasing.

De gode fordele

Der er nogle helt klare fordele ved denne form for leasing. Først og fremmest har du bundet langt færre penge i bilen i forhold til hvis du køber en ny bil. I forhold til at købe ny bil, sparer du penge på registreringsafgiften en ting der er populært hos mange. Afgiften bliver fordelt ud, så du kun betaler cirka 0,5-2% afgift om måneden. Når du leaser kan du desuden skifte mellem forskellige køretøjer, hvis du pludselig får behov for dette.