Konfekt og lækker slik er de bedste reklamegaver

Den personlige reklamegave

Vi har efterhånden været rigtig mange år i branchen, hvor vores lille smedjevirksomhed er meget kendt. Vi har ry for at være troværdige og pålidelige og for at levere til tiden. Vi er også kendt for at have rigtig gode relationer til vores kunder, hvor vi som oftest er underleverandører.

Relationerne er bygget op over rigtig mange år, og vi har de seneste fem år givet vores kunder nogle meget personlige julegaver med en lille hilsen og vores logo på. Vi giver konfekt som reklamegaver, da vores kunder sætter pris på det. Om der er særligt mange flere slikmunde i branchen, ved jeg ikke, men de elsker i hvert fald vores konfekt og slik.

Konfekt med logo er et hit

Vi har fået lavet vores logo og hilsner i mange varianter og på mange typer slik – chokolade, pastiller, bolcher ja, selv tyggegummi.

Reklamegaver

Vores erfaring er simpelthen, at folk husker den form for reklamegave. Kuglepennenes tid er ved at være forbi, og hvorfor ikke give folk det, de gerne vil have?

Profilkonfekt har altid været til at tale med – selv når vi havde de mest utrolige påfund til udformning.

Messer og reklamegaver

Lad det være sagt med det samme – på messer skal man altid have reklamegaver med, og vores erfaring er, at konfekt og slik i alle afskygninger virker bedst, når vi vil have en samtale i gang.

Mange af vores salg er begyndt over et bolche, så med over til bordet og en kop kaffe og lidt chokolade og så et salg.

Det er næsten sikkert, at hvis man kommer med til bordet, så er man meget tæt på at lukke et salg. Måske kun et testsalg, men det bliver altid til mere. Konfekten er blot døråbneren, for der sker noget, når man putter noget lækkert i munden samtidig med, at man har en begyndende interesse i det emne, man taler om.

Lækker konfekt som branding

Konfekt er i vores øjne noget, nær den bedste branding, og så er det tilmed en overordentlig billig reklamegave.

Logo og den gode stemning følges hånd i hånd, kunderne føler sig i godt selskab og hyggen spreder sig.

Vi har skam været på messer uden reklamegaver og på messer med andre typer af gaver, men intet slår konfekt som reklamegave.

Reklamegaver som isbrydere

Profilkonfekt, som vi bruger, fordi vi har så gode erfaringer, hjælper også med udformningen.

Hvad er det for en lejlighed, er der et tema osv. Sammen med dem laver vi så nogle unikke reklamegaver, og det virker. Det giver den bedste branding i forhold til vores konkurrenter.

Potentielle kunder husker kaffemødet og hyggen – og husk da lige, siger vi, at tage en æske konfekt med hjem til konen. Kommer du vejen forbi, så kig da lige ind til en kop kaffe og se fabrikken. Isbryderen er reklamegaven – en æske konfekt.