Sådan finder du den perfekte brugte bil

Overvejer du at finde dig en ny bil? Så er det godt at vide, at man ikke længere behøver at køre ud til alle bilforhandlerne, for at se hvad de tilbyder. Der er nemlig blevet oprettet en side, hvor folk der har besluttet sig for at sælge deres køretøj kan slå det op, og så kan andre se det. På den måde behøver men ikke at gøre det via Den Blå Avis, eller sælge bilen til en bilforhandler for en brøkdel af køretøjets værdi. Resultatet er et bilsalg med over 31 tusind annoncer, for alt lige fra små personbiler, varevogne og familiebiler, til trailere, campingvogne og motorcykler. Så kan det ikke blive nemmere at finde den perfekte brugte bil.

 

Let at finde den bil, der opfylder alle dine ønsker

Så hvad er egentlig fordelen ved sådan en side, i forhold til at slå noget op på Den Blå Avis eller andetsteds på internettet? Det er afgjort den innovative og fremragende søgemaskine, som man bruger til at finde rundt i de mange tilbud. Man afmærker så mange af ens præferencer som man vil, og dem der ikke betyder noget, kan man bare ignorere.

Så kan man for eksempel ende med en liste over de sorte BMW 520d-biler, som kører på Diesel, har klimaanlæg og aircondition, er nyere end 2010, og koster under 300.000 kr. De 3 annoncer, der opfylder disse krav, vil komme frem, og så kan man i ro og mag overveje, hvilken man foretrækker. Hvis ikke der er nogen af dem, der falder i ens smag, kan man overveje at udvide nogle af filtrene.

Det er helt sjovt at lege med parametrene, og se hvor meget man kan snævre ind, og det er svært at tænke på nogen måde, man kan gøre det nemmere at finde biler til salg.

En gevinst, også for sælgeren

 

Rækker din økonomi ikke til at købe en bil? Så prøv leasing, for det kan man også gøre gennem hjemmesiden. Vil du hellere have en fabriksny bil end en brugt? Så kan du også sætte det krav. På den måde giver hjemmesiden plads til alle tænkelige ønsker og præferencer. Den er dog mest velegnet til salg af brugte køretøjer. Når mange vil sælge bil, går de til forhandlere. Men udover at de ofte sætter meget store krav til bilens stand, tager de selv en stor del af fortjenesten. Med dette online bilsalg fjerner man så at sige mellemmanden, og siden fungerer dermed som forhandlingsplatformen mellem køber og sælger, eller lejer og udlejer.

Det er svært at se nogle ulemper ved denne fremgangsmåde. Det er afgjort nemmere, både at købe og sælge, fordi det hele kan gøres fra hjemmets trygge vægge – selvom det nok er bedst at se bilen, før man endeligt køber den. Det er også billigere, fordi man netop kan sammenligne alle de gode tilbud, i stedet for at vælge imellem det udvalg, der er i butikken, og fordi man slipper for bøvlet med bilforhandleren. Man har aldrig været bedre stillet, når man skal købe eller sælge brugte biler.