Smukt gaveband kan pifte alting op

Står du overfor at skulle give en gave, til en du holder af? Det kan enten være i forbindelse med vedkommendes fødselsdag, i forbindelse med jul, bryllup eller en helt fjerde begivenhed.

 

Hvad enten du skal forære en gave af den ene eller anden grund, så er det en mere eller mindre afgørende forudsætning, at du pakker gaven flot ind. For en smukt indpakket gave gør den som regel bare ekstra god, og får vedkommende til at glæde sig endnu mere til at se, hvad der er ”på den anden side” af indpakningen.

 

Til den smukke gaveindpakning kan du benytte flotte gaveband, der let og effektivt kan være med til at ”pifte” indpakningen lidt ekstra op end normalt.

 

Vælg den rette farve gaveband

Der findes et uendeligt antal af muligheder, når du skal vælge det rette gaveband. Klik her og find ud af, hvilke farver og typer, der bl.a. findes på markedet lige nu.

Når du skal vælge det rette gaveband, så kan du f.eks. vurdere type ud fra, om gaven skal gives til en dreng eller en pige. Er der tale om en drengegave, så kan en blå eller grøn farve være en rigtig god idé. Er det i stedet en pige, som du skal pakke en gave ind til, så kan en rød eller pink farve være en fordel.

 

Til både drenge og piger kan farver som gul, sort, hvid, sølv og guld bl.a. med fordel benyttes.

 

Noget andet, som du kan tage med i dine overvejelser, når du skal vælge det rette gaveband, så er det, hvilket gavepapir du skal bruge. Er der f.eks. nogle gule mønstre i papiret, så vil det se enormt smukt ud med et gult bånd.

 

På samme måde kan du mikse og matche papir og bånd på en måde, så det giver en smuk og harmonisk indpakning at se på.

 

Og tro det eller lad være, sådanne bånd behøver ikke at være lavet af papir. Du kan også købe båndene i silke eller et lignende materiale. På den måde kan du pakke gaver ind og samtidig give dem et endnu mere eksklusivt udtryk end som så. Silkebånd er den ideelle måde at pifte en gaveindpakning op på. Har du f.eks. ikke lige fået købt noget flot gavepapir, så kan selv en avispapirindpakket gave få et eksklusivt præg med et bredt silkebånd.

 

Meget mere end gaveindpakning

Gaveband kan bruges til meget mere end blot at pakke gaver ind med. Skal du f.eks. pynte huset op til fødselsdagsfest, så kan du med fordel hænge balloner i loftet ved hjælp af fine bånd. Gør ballonerne mere iøjefaldende ved at hænge dem op i guld- eller sølvbånd.

 

På samme måde kan du også benytte et smukt rødt bånd til at hænge dine julekugler op med eller måske til at pifte nytårsbordet endnu mere op end normalt.

 

Således er der endeløse mange muligheder til, hvad man kan bruge gaveband til. Det handler blot om at slippe fantasien løs.