Sådan holder du styr på din virksomheds materiel

Alle virksomheder har ting, som de helst altid vil vide hvor de befinder sig. Især når de ikke er hvor de bør være. Tyveri af materiel er et af de helt store problemer for danske virksomheder. Når det drejer sig om maskiner, apparater, køretøjer o.l. er det oftest professionelle tyve der får dem til at forsvinde.

Her hjælper det ikke med låse og vagttjenester. For at beskytte dine ejendele og holde styr på deres placering, har du brug for professionelt udstyr. Du har brug for Track and Recover Worklogger.

GPS tracking i verdensklasse

Worklogger er et sofistikeret GPS system til tracking og sporing, som giver dig fuldt overblik over dit udstyrs positioner. Du kan i realtid se hvor tingene er, døgnet rundt, året rundt, verden rundt.

Det fungerer sådan: En GPS tracker bliver installeret i genstanden. Her er der tale om genstande der har et strømnet, fx et køretøj eller en anden maskine der indeholder et batteri. GPS trackeren bliver koblet til maskinens strømnet, og så kan den trackes 24/7. Worklogger Track and Recover viser genstandens position i realtid.

Professionelle tyve kender naturligvis også til GPS tracking. Sådan en GPS tracker kan nemt spores af professionelle tyve. Ved at afbryde strømmen, kan den deaktiveres. Men Workloggeren er smartere end så. GPS enheden er nemlig kun en del af systemet. Den er ment at kunne findes af folk som leder efter den. Og når de har deaktiveret den, skal de tro at de nu har fri bane.

Den sovende tracking og sporing agent

Worklogger Track and Recover er mere end en almindelig GPS tracker. Det er et smart flere-trins tracking og sporing system. Det kan ikke forhindre at dine ting bliver stjålet. Men det kan sørge for at du får dem igen. Det sker faktisk i 98,5% af alle tilfælde hvor materiel med en Worklogger bliver stjålet, eller bortkommer på anden vis.

Klik her, hvis du vil lære mere om Track and Recover fra Worklogger.

Udover en almindelig GPS enhed der tilsluttes maskinens strømnet, er der også installeret en ekstra skjult GPS tracker. Den er offline, så den kan ikke ses med sporing udstyr. Den er som en sovende spion. Offline GPS trackeren er offline og inaktiv, lige indtil du aktiverer den. Når du har lagt mærke til at en af dine maskiner er forsvundet, kan du aktivere den hemmelige GPS tracker. Det sker fra den computer hvor Track and Recover systemet er installeret på.

Tracking og sporing, 100% globaliseret

Så snart den skjulte offline GPS tracker får sit signal ”vågner” den. Så begynder den at sladre om sin position. Og der er ingen begrænsninger. Selv hvis din maskine nu befinder sig i den anden ende af verden, Track and Recover fungerer globalt. Det bruger jo GPS satellit systemet, som nu dækker hele jordkloden.

Det fungerer ligesom Wake on Wan, hvor fx en computer kan startes i den anden ende af verden igennem et trådløst netværkssignal. Så der er intet sted på jorden hvor tyve kunne gemme deres gods, som Worklogger Track and Recover systemet ikke kan afsløre.

Track and Recover systemet kommer med en garanti om, at du til hver en tid kan få fuld indsigt i dit udstyrs geografiske position, i realtid.

Hold øje med dine køretøjer

Track and Recover kan bruges til meget mere end at genfinde bortkommet materiel. Du kan også bruge det i din virksomheds daglige logistik. Systemet giver dit fuld overblik over fx alle dine køretøjer. Igennem Track and Recover softwaren kan du følge alle dine enheder, hvor end i verden de befinder sig.

Der kan også sættes geofencing parametre. Så får du en advarsel når fx en genstand flytter sig et sted hen, hvor den ikke er ment at være på et givent tidspunkt. Når du tegner et abonnement på et Track and Recover system, får du også en omfattende teknisk support med i pakken.