Sådan vælger du den rette personvægt til din praksis

Når du skal vælge en personvægt til din praksis, er det vigtigt, at du vælger den rette vægt. I nogle tilfælde kan bare små unøjagtigheder i vægten have en stor betydning. Det gælder ikke mindst, når der er tale om babyer. Det er derfor en god ide, at du vælger en vægt fra et mærke, der har en høj kvalitet. På den måde kan du være sikker på, at det er en god vægt, som du får til din praksis.

 

Et af de mærker, som du virkelig kan stole på i forhold til personvægte, er Seca vægte. De vejer meget nøjagtigt, så du lige præcis undgår de udsving, der ellers ofte kan forekomme ved vægte af en mindre god kvalitet. Det er med til at gøre, at du virkelig kan måle meget præcist, hvad en patient vejer.

 

Hav forskellige typer af vægte i din praksis

 

Som praktiserende læge ser du mange forskellige mennesker hver dag. Det kan derfor være en god ide, at du vælger at have flere forskellige typer af personvægte. På den måde kan du nemt tilbyde din patient at blive vejet på den måde, som han eller hun foretrækker.

 

Skal du veje en baby, er det nødvendigt for dig, at du har en babyvægt. Du kan også få Seca vægte som baby vægte. Der har de en skål, der er behagelig for barnet at ligge i, og som samtidig er nem for dig at bruge. Det gør, at du nemt kan veje de små børn meget præcist.

 

Som praktiserende læge ser du typisk også en række ældre mennesker, der kan være meget svage. Det kan gøre, at de har svært ved at stå på en almindelig vægt. Samtidig er det dog meget vigtigt at holde øje med, om de vejer for meget eller for lidt. Seca vægte har lavet en stolevægt, hvor sædet i sig selv er en vægt. Det er med til at gøre det langt nemmere for dig at veje de patienter, der har svært ved at stå selv.

 

Seca vægt som mekanisk eller digital søjlevægt

 

Til størstedelen af dine patienter vil det være den klassiske søjlevægt, som du har brug for. Det er en nem vægt at bruge, som du sikkert har god erfaring med. Også her laver Seca nogle virkelig gode modeller, der er nemme at bruge for dig i en verden, hvor der ofte ikke er nok tid til at nå det hele.

 

Du kan vælge mellem en mekanisk eller en digital søjlevægt fra Seca til at have i din praksis. Det kan være med til at gøre, at du får den, som det passer dig bedst at bruge. Læs mere her.